Christian Dior Large Book Tote Bright Green en Orange D-Jungle Pop Embroidery M1286

Christian Dior Large Book Tote in Felgroen en Fluorescerend Oranje D-Jungle Pop Borduurwerk

De “Christian Dior Large Book Tote” in felgroen en fluorescerend oranje D-Jungle Pop borduurwerk is een statementaccessoire dat niet mag ontbreken in je garderobe. Geïntroduceerd door Maria Grazia Chiuri, de creatieve directeur van Christian Dior, is deze tote een perfecte weerspiegeling van de iconische Dior-esthetiek. De tas is volledig geborduurd met een kleurrijk D-Jungle POP-motief, dat niet alleen de levendigheid van de collectie vangt, maar ook de speelse geest van mode omarmt. Met afmetingen van 41,5 x 35 x 18 cm is deze tas ideaal voor het dagelijks gebruik om al je essentiële spullen met stijl te vervoeren.

De tas is versierd met de handtekening van “Christian Dior Paris” aan de voorkant, wat het een mooi en luxueus detail geeft. Deze medium tote, die met de hand of over de schouder gedragen kan worden, is niet alleen een functioneel item, maar ook een blijk van de kenmerkende savoir-faire van het prestigieuze huis. Voor degenen die op zoek zijn naar “dior bag reps” of een “dior bag rep”, biedt deze tote een perfecte mix van stijl en kwaliteit. Bovendien is de tas geleverd met een stofzak om de tas in topconditie te houden wanneer deze niet in gebruik is.

Voor fashionliefhebbers is het essentieel om de juiste accessoires te kiezen die elke outfit compleet maken. De Christian Dior Large Book Tote in D-Jungle Pop borduurwerk is de ideale keuze voor wie zijn of haar stijl een vrolijke en unieke twist wil geven. Voor meer informatie en om je eigen Dior-tas aan te schaffen, bezoek de damestasnep.com website of ontdek de collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *